Opis produktu
Wilk do mięsa HENDI PROFI LINE 12
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi
Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
– Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
– Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
– Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
– Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
– Sitko o średnicy 70 mm z otworami o średnicy 6 mm – wykonane ze stali nierdzewnej
– Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE
– Wydajność chwilowa: 200kg/h
– Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5– minutową przerwę, nie dopuszczając do przegrzania silnika
– Antypoślizgowe nóżki
– Waga 19 kg