Opis produktu
Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą - marki HENDI
- Pomiar temperatury za pomocą podczerwieni lub składanej, stalowej sondy(dł. sondy 96 mm)
- Funkcja kontroli HACCP, natychmiastowa sygnalizacja bezpiecznych/niebezpiecznych temperatur za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu
- Zakres pomiaru: od -60° do 350°C
- Stopniowanie: 0,2°C
- Jednostka pomiaru: °C / °F
- Dokładność przy pomiarze bezdotykowym: -60/65°C ±1°C, 65/350°C ±1,5%
- Dokładność przy pomiarze sondą: -60/-5°C ±1°C, -5/65°C ±0,5°C, 65/350°C ±1%
- Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) 8:1
- Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach
- Funkcja HOLD
- Bateria: 2xAAA (nie są załączone)