Opis produktu
Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 40xGN1/1 lub 20xGN2/1 - manualny - 2 LATA GWARANCJI
– Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach
– Prosty i intuicyjny panel sterujący
PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL:
Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°C
Metoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych
Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°C
Szczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs i ryb, jak i wypieków piekarniczych co gwarantuje chrupiącą skórkę chleba i bułek
Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°C
Metoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskich
FUNKCJE I CECHY PIECÓW NANO SCROLL:
Ustawienie czasu
Umożliwia ustawienie pracy pieca do 2 godzin lub pracę trybie NON-STOP dla potraw wymagających dłuższej obróbki termicznej
Bezpośrednie wytwarzanie pary
Para wytwarzana jest poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki.
Proces ten sterowany jest elektronicznie i posiada 10-cio stopniową regulację zaparowania
Istnieje możliwość umówienia spotkania z przedstawicielem firmy Grafen, który podpowie i doradzi jaki sprzęt będzie odpowiedni do Państwa biznesu. Zapytaj nas o szczegóły sklep@gastromarket.pl.