Opis produktu
Urządzenie do tarcia twardych serów (parmezanu) – HENDI
Profesjonalne urządzenie do tarcia twardych serów (parmezanu) i bułki tartej marki Hendi.
Najlepsza jakość, perfekcyjne wykonanie, niezwykła funkcjonalność sprawiają, że produkty Hendi znajdują zastosowanie w każdej kuchni.
Cechy produktu:
Idealne do użytku w restauracjach, hotelach i pizzeriach,
Funkcjonalne i praktyczne, stabilna konstrukcja,
Mimo małych wymiarów posiada dużą wydajność,
Idealny do tarcia parmezanu oraz innych twardych serów,
Silnik posiada ochronę przed przeciążeniem,
Wyposażone w pojemnik na starty ser o poj. 1,3 l,
Liczba obrotów na minutę: 1400,
Wyłącznik zgodny z normami CE,
Wydajność chwilowa 30 kg/h,
Waga 8 kg,
Średnica wałka 110×60 m.