Opis produktu
PIECYK DO PIZZY - HENDI
Mały piecyk idealny do wypiekania pizzy, panini, zapiekanek, małych bułeczek.
Przeznaczony jako sprzęt pomocniczy do dużych kuchni oraz bistr, food-tracków
- Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 18/0 gwarantującej długoletnie używaie pieca
- Komora o wymiarach: 415×400×(H)120 mm mieści jedna dużą pizzę do śr. do 39 cm lub wiele małych potraw
- Dno komory wyłożone kamieniem szamotowym akumulującym ciepło i nadającym pieczonym potrawom chrupkości
- ścianki i sufit ze stali nierdzewnej
- Temperatura regulowana w zakresie 50-350˚C
- Każda grzałka o mocy 1000 W, z osobnym sterowaniem elektromechanicznym
- Oddzielne grzanie od góry i od dołu komory
- Funkcja TIMERa z możliwością ustawienia czasu pracy do 120 min lub pracy ciągłej
- Włącznik główny odcinający dopływ prądu do urządzenia
- Piec wyposażony w oświetlenie
- Drzwiczki z ergonomiczną rączką i okienkiem dla ułatwienia obserwacji procesu pieczenia
- Dostarczany z przewodem elektrycznym o długości około 1,7 m, zakończonym wtyczką z uziemieniem