Moretti Forni Wielofunkcyjny przelotowy piec do pizzy, elektryczny T64E - kod MFMT64E
Moretti Forni
Opis produktu
Moretti Forni Wielofunkcyjny przelotowy piec do pizzy, elektryczny – kod MFMT64E
Wielofunkcyjny piec przelotowy Moretti Forni jest urządzeniem gastronomicznym nowej generacji. Cechuje się niezrównaną jakością pieczenia, a przy tym najniższą temperaturą na zewnątrz w swojej klasie. Jest idealnym rozwiązaniem do produkcji ciągłej w pizzeriach.
- Całość z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- Ściany izolowane
- Możliwość zestawiania piętrowego (na etapie składania zamówienia)
- Sterowanie elektroniczne
- Wyświetlacz LCD graficzny
- Programowalny
- Technologia ADAPTIVE-POWER® – dostosowuje moc do wydajności
- Technologia DUAL-TEMP® – utrzymuje oddzielne temperatury na górze i dole komory
- Technologia COOL-AROUND® – gwarantuje temp. obudowy maks. +40°C
- System BEST-FLOW® – kontroluje przepływ gorącego powietrza w komorze
- System SWING-IN/OUT® (opcja) – zmniejsza ubytki ciepła przy wejściu i wyjściu do komory
- Technologia REMOTE-MASTER® (opcja) – zdalna kontrola i zarządzanie piecem
- System oszczędzania energii elektrycznej
- Timer
- Blokada funkcji
- System diagnostyczny
- Blaty odstawcze na gotową pizzę i inne wypieki
- Wersja elektryczna
Pojemność i wydajność pojedynczej komory pieca: - 2x o330 mm – 25 pizz/h
- 1× 600×400 mm – 10 pizz/h
- wymiary komory 600x410x(H)80 mm