Moretti Forni Piec do pizzy ze sterowaniem elektronicznym iDeck 4x pizza 30 mm - kod MFID60.60M
Moretti Forni
Opis produktu
Moretti Forni Piec do pizzy ze sterowaniem elektronicznym iDeck 4x pizza 30 mm - kod MFID60.60M - 2 LATA GWARANCJI
Projekt
To podstawowe piece statyczne Moretti Forni do pizzy. Monoblok z jedną lub dwiema komorami o wysokości 14 cm, z płytą ogniotrwałą. iDeck osiąga temperaturę 450°C. Dostępne w wersjach elektronicznych i elektromechanicznych, obie łączące stal nierdzewną z matową czarną blachą. Piece iDeck można łączyć w moduły z serieF: zestawiając oba modele, możesz połączyć piec konwekcyjny z piecem statycznym. Operator otrzyma kompletne stanowisko do pieczenia pizzy, ciasta, produktów piekarniczych i gastronomicznych na powierzchni mniejszej niż 1 m², co zwiększa możliwości rozwoju biznesu.
Główne cechy
iDeck może zawierać takie opcje, jak okap zbierający parę, podstawę z półkami lub komorę rozrostu podgrzewaną do 60°C. Drzwi z uchwytem na całej długości sprawiają, że obsługa jest łatwa i bezproblemowa, a solidna sprężyna naciągowa drzwi ułatwia otwieranie i zamykanie. Wewnętrzne oświetlenie jest umieszczone w komorze tak, aby chronić je przed uderzeniami i pęknięciami, a kąt padania światła ułatwia podglądanie pieczonych produktów.
Właściwości techniczne
Jednorodność pieczenia Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie elementów grzewczych gwarantują idealne i równomierne pieczenie.
Wersja elektroniczna
Wersja elektroniczna
iDeck zawiera ekskluzywną technologię Dual-Power® do oddzielnego zarządzania mocą górną i dolną.
Wersja elektromechaniczna
Elektromechaniczna wersja iDeck obejmuje mechaniczną kontrolę dwóch termostatów temperatury wewnętrznej komory, osiągając równowagę pomiędzy doskonałą wydajnością a maksymalną prostotą obsługi.
Model: MFID60.60M
- 1 komora
- wymiary komory: 720x720x(H)140 mm
Pojemność i wydajność pojedynczej komory pieca:
4x śr. 300 mm – 60 pizz/h
1x 600x400 mm – 8 pizz/h